LED-VALOPANTA Testiajossa!

LED-VALOPANTA Testiajossa!

Syksy ja sen mukana pimeys on taas arkipäivää. Koirien lenkitykset ajoittuvat siis väkisinkin jo pimeän aikaan. Meillä on aiemmin ollut käytössä orbiloc valot, mutta nyt saatiin testiin LED-valopanta ja värinä pirtsakka lime.
LED-valopanta on miellyttävän pehmeää materiaalia, joten se on takuulla mukavan tuntuinen koiran kaulassakin. Tämä kyseinen panta on niin sanottua "leikattavaa" mallia. Eli valopannan sai säädettyä juuri omalle koiralle sopivaksi ja mikä parasta se oli helppoa ja nopeaa! Todella kätevää!

Led-valopanta koiralle

Pantaan on merkattu teipillä kohta, josta voi leikata LED-valopannan juuri koirallesi sopivan kokoiseksi. Ennen leikkaamista panta oli "vedettävä" merkitystä kohdasta irti, jotta leikkaamisen pystyi aloittamaan ja jotta pannan sai takaisin paikalleen.

Led-valopanta koiralle

Kun olin irrottanut pannan merkitystä kohdasta niin sen jälkeen sen pystyi mittaamaan koiran kaulan ympärille sopivaksi. Asetin pannan sellaiseksi, ettei se lennä juostessa, mutta sen saa lenkin jälkeen helposti pois kaulalta. Kun sain mitattua pannan koiralle sopivan mittaiseksi, tuli panta leikata siltä puolelta missä merkki oli. Itse sain pannan sopivan mittaiseksi, kun laitoin kaksi sormea pannan ja koiran kaulan väliin.

Led-valopanta koiralle

Jos kyseessä olisi pentu, jolle panta on hankittu, niin itse jättäisin hieman kasvunvaraa, mutta sen mukaan tietysti, ettei panta pääse tippumaan.
Pantaa oli todella helppo käyttää, se on kevyt eikä se häirinnyt koiraa millään tavalla. Pannassa on kolme valo efektiä : vilkkuva (hidas), vilkkuva (nopea) ja tavallinen eli ei vilku. Pannan sai myös helposti ladattua sen mukana tulleella johdolla, eikä siinä mene kauaa että se on täynnä. Pannan valo on todella tehokas ja näkyy varmasti todella hyvin niin kaupungissa kuin pilkkopimeässä metsässä! Kyseinen panta jää ehdottomasti meidän koirien käyttöön jatkossakin!

Led-valopanta koiralle

Terkuin Saana, Neva ja Räme
Seuraa Saanan ja koirien touhuja IG:ssä: Saanan oma tili ja Saanan valokuvaus tili

SUBHEADING

Blog posts