TOIMITUSEHDOT

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT


Toimitustavaksi voitte kassalla valita Matkahuollon lähellä paketin, Schenkerin noutopistepaketit tai kotiin toimituksen normaalien pakettien kohdalla. Matkahuollon lähellä-pisteet eivät ota vastaan yli 150cm pitkiä tuotteita, jotka toimitetaan matkahuollon lähimpään terminaaliin tai kotiin. Tilaustuotteet lähetetään toisesta varastostamme ja ne tulevat Postin toimipisteisiin. Yli 33kg tilaukset toimitetaan joko Postilla tai Kiitolinjalla kotiintoimituksena veloituksetta. Osa tilauksista voidaan toimittaa myös tukusta suoraan ja ne toimitetaan aina Postilla tai Schenkerillä jolloin lähettäjänä näkyy vipstore.

Erityistapauksissa pidätämme oikeuden toimitustavan muutokseen. Toimituskulut alle 49,99€ ostoksiin on Schenkerillä 5,90€ ja Matkahuollolla 6,90€. yli 50€ ostoksiin toimitukset ovat ilmaisia. Mahdollisista erityistoimituksista pyydämme olemaan suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 045-8361699 tai sähköpostitse info@koiratarvikehaukkula.fi

TOIMITUSAIKA
Tuotteiden normaali toimitusaika toimitustavasta riippuen on 1-5 arkipäivää. Toimitusaika lasketaan tilauspäivästä seuraava arkipäivä + arkipäivät joita kuluu paketin saapumiseen noutopisteeseen/kotiin. Yleisin toimitusaika on 2-3 päivää. DeeDee paitojen ja muiden tekstiilien kohdalla toimitusaika on 7-14 arkipäivää, koska tuotteet tehdään aina tilauksesta. Koiratarvike Haukkulalla on kaksi varastoa ja jossain tapauksissa tilauksenne saattaa tulla sen vuoksi kahdessa eri lähetyksessä. Tilaus voidaan myös tietyissä poikkeustapauksissa kuten isompien tilauksen kohdalla toimittaa suoraan tukuista, tai muiden erityissyiden vuoksi. Tukut voivat toimittaa tilauksen jonkun muun toimitustavan kautta, kuin mitä olette valinneet toimitustavaksi. Jos jotain haluamaanne tuotetta ei ole saatavilla kaupassa, olettehan yhteydessä asiakaspalveluun ja selvitämme Teille milloin saamme tuotetta taas varastoon.

PALAUTUKSET JA VAIHTO

Kaikki palautukset ja vaihdot hoidetaan Koiratarvike Haukkulan kanssa suoraan, mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.

Voit tehdä vaihdon/palautuksen myös kirjautumalla omalle sivullesi. Kirjautumaan pääset sivun oikeassa ylälaidassa olevasta "ukkelista" klikkaamalla.

Vaihto

- Vaihto on aina maksuton normaalihintaisten tuotteiden kohdalla. 

- Alennustuotteiden vaihto voidaan tehdä vastaavaan alennustuotteeseen, jos sellaisia on kaupan varastossa, ei kuitenkaan normaalihintaisiin tuotteisiin, ellei asiakas maksa erotusta normaalihintaiseen tuotteeseen. Alennushintaiset tuotteet voidaan myös vaihtaa muihinkin Haukkulan tuotteisiin. Jos tuote on alle 50€ arvoinen asiakas maksaa aletuotteen kohdalla vaihtotuotteesta postikulun 6,90€. Palautettava tuote palautetaan samalla postipakettikortilla mikä pakkauksessa on, ja palautettavasta tuotteesta ei tule asiakkaalle kustannuksia.

Isojen ja painavien tuotteiden vaihto ( 30kg + ) tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. 

- Tuotteiden vaihtamisessa olkaa yhteydessä aina ensin asiakaspalveluumme info@koiratarvikehaukkula.fi. Kerrotte tilausnumeron, vaihdettavan tuotteen ja mihin tuotteeseen haluatte vaihtaa. Voitte myös tehdä vaihdon oman asiakastilinne kautta, pyytämällä palautusta ja kertomalla lisätietokenttään, että kyse on vaihdosta ja kerro lisätietokentässä mihin tuotteeseen haluat vaihtaa. Tuotteen voi vaihtaa mihin tahansa muuhun Koiratarvike Haukkulan verkkokaupan tuotteeseen. Asiakaspalvelumme kertoo kuinka toimitte vaihdon kanssa. Laita mukaan palautuspakettiin joko nimesi tai lähetyslista.

-Tuotteen tulee olla käyttämätön (sovitus on tietenkin ok, mutta likaa ja karvoja ei saa tuotteissa olla) ja tuotteen mukana tulleet pakkaukset tulee olla mukana ja niiden tulee olla myös ehjät. Jos tuotteessa on karvoja tästä joudumme perimään 30€ puhdistusmaksun. Jos pakkausmateriaaleja ei ole, tästä tulee 20€ lisäkustannus.

- Palautettavien tuotteiden tulee olla täysin myyntikuntoisia. Jos tuotetta on selkeästi käytetty tai se on esimerkiksi karvainen, likainen tms. On kaksi vaihtoehtoa näissä tapauksissa.

1. Tuote lähetetään takaisin asiakkaalle ja asiakas maksaa postikulut tuotteen lähettämisestä meille ja tuotteen lähettämisestä itselleen.

2. Tuote jää meille ja emme siitä hyvitä mitään ja lisäksi laskutamme palautuskulut asiakkaalta, jos asiakas on lähettänyt tuotteen meidän palautustunnuksella. Toimituskulut veloitetaan tuotteen koon ja painon mukaan, alk. 9,90€. 

Lisätietoja vaihdosta ja palautuksista saat asiakaspalvelustamme info@koiratarvikehaukkula.fi. Koiratarvike Haukkula vastaa tuotteiden toimituksista ja maksujen palautuksista. 

Tuotteiden palautus

- Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa ja alkuperäisessä pakkauksessa. 

- Tuotteen palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella tai Koiratarvike Haukkulan palautussopimuksella Schenkeriä käyttäen.

- Jos alkuperäisen tilauksen summaksi jää palautuksen jälkeen alle 50,00€ (rahtivapaan raja) veloitetaan postikulut 5,90€ jälkikäteen alkuperäisen tilauksen kohdalta.

- Palautettavien tuotteiden tulee olla täysin myyntikuntoisia. Jos tuotetta on selkeästi käytetty tai se on esimerkiksi karvainen, likainen tms. On kaksi vaihtoehtoa näissä tapauksissa.

1. Tuote lähetetään takaisin asiakkaalle ja asiakas maksaa postikulut tuotteen lähettämisestä meille ja tuotteen lähettämisestä itselleen.

2. Tuote jää meille ja emme siitä hyvitä mitään ja lisäksi laskutamme palautuskulut asiakkaalta, jos asiakas on lähettänyt tuotteen meidän palautustunnuksella. Toimituskulut veloitetaan tuotteen koon ja painon mukaan, alk. 9,90€. 

- Palautuksissa sopimuskumppanimme on Schenker. Palautuksen voi tehdä mistä tahansa Schenkerin noutopakettipisteeltä.

- Sovi palautuksesta tai vaihdosta kuitenkin aina etukäteen asiakaspalvelumme kanssa sähköpostilla info@koiratarvikehaukkula.fi tai tee palautus/ vaihto oman asiakastilisi kautta.

- Noutamatta jätetty lähetys ei ole asiakaspalautus. Noutamattomista lähetyksistä veloitetaan sen todelliset lähetys- sekä palautuskustannukset alk. 20€, ellei järjestelystä ole sovittu asiakaspalvelumme kanssa erikseen. Matkahuolto, Schenker ja Posti säilyttää paketteja 7vrk noutopisteissä.

KULJETUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET

Joskus voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee heti asiasta vahinkoilmoitus/reklamaatio kuljetuksesta vastanneelle toimijalle. Ota valokuvat pakkauksesta ja jos avaat paketin, säilytä vaurioituneet pakkausmateriaalit. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta info@koiratarvikehaukkula.fi.

MUUT POIKKEUKSET

Jos tuotteen hinnassa on selvä hintavirhe, mainoksessa tai tuotekortilla verkkokaupassa, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolo.