TUOTTEIDEN PALAUTUS JA VAIHTO

Ensisijaisesti pyydämme teiltä hyvät asiakkaat, että koiran mittaus kannattaa tehdä huolella.  Suosittelemme, että pidätte koiralla päällä esim. t-paitaa tai muuta ohutta takkia tms. jottei tuotteet likaannu tai karvoitu. Jos tuotteeseen kuitenkin jää karvoja, puhdistakaa tuote huolellisesti, jottei teille tule ylimääräisiä maksuja puhdistuksesta. Säilyttäkää aina tuotteen pakkaus, koska ehjä pakkaus tulee olla myös palautuksessa mukana .

Voit pyytää vaihtoa/palautusta myös kirjautumalla omalle sivullesi. Kirjautumaan pääset sivun oikeassa ylälaidassa olevasta "ukkelista" klikkaamalla. Nopeiten kuitenkin palautuskäsittelyt hoituu sähköpostilla.

Normaalihintaisen tuotteiden palautus ja vaihto on aina maksutonta*

Palautuksien ja vaihtojen ehdot

- Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa ja alkuperäisessä pakkauksessa. 

- Normaalihintaisten tuotteiden palautus tapahtuu Koiratarvike Haukkulan palautussopimuksella Matkahuoltoa tai Schenkeriä käyttäen. 

- Aletuotteiden kohdalla veloitamme yhdensuuntaisen toimitusmaksun 6,90€, joka vähennetään palautussummasta jos asiakas käyttää Koiratarvike Haukkulan palautussopimusta, joko Matkahuollon palautustunnusta tai Schenkerin osoitekorttia. Tuotteen voi myös palauttaa omalla kustannuksella jakopakettina osoitteeseen Koiratarvike Haukkula, Hietasentie 746, 52510 Hietanen.

*Isojen ja painavien tuotteiden vaihto ( 30kg + ) tapahtuu aina asiakkaan omalla kustannuksella. 

- Tuotteiden vaihtamisessa tai palautuksissa olkaa yhteydessä aina ensin asiakaspalveluumme info@koiratarvikehaukkula.fi. Kerrotte tilausnumeron, vaihdettavan tuotteen ja mihin tuotteeseen haluatte vaihtaa. Voitte myös tehdä vaihdon oman asiakastilinne kautta, pyytämällä palautusta ja kertomalla lisätietokenttään, että kyse on vaihdosta ja kerro lisätietokentässä mihin tuotteeseen haluatte vaihtaa. Tuotteen voi vaihtaa mihin tahansa muuhunkin Koiratarvike Haukkulan verkkokaupan tuotteeseen. Asiakaspalvelumme kertoo, kuinka toimitte vaihdon kanssa. Laita mukaan palautuspakettiin joko nimesi tai lähetyslista.

-Tuotteen tulee olla käyttämätön (sovitus on tietenkin ok, mutta likaa ja karvoja ei saa tuotteissa olla niin että joudumme käyttämään puhdistamiseen aikaa) ja tuotteen mukana tulleet pakkaukset tulee olla mukana ja niiden tulee olla myös ehjät. Jos tuotteessa on selkeästi likaa ja karvoja, joudumme perimään 30€ puhdistusmaksun. Jos pakkausmateriaaleja ei ole, tästä tulee 10€ lisäkustannus ja jos pakkaus on rikkonainen (ei myyntikuntoinen) vähennämme palautussummasta -10%.

- Palautettavien tuotteiden tulee olla täysin myyntikuntoisia. Jos tuotetta on selkeästi käytetty tai se on esimerkiksi karvainen, likainen tms. On kaksi vaihtoehtoa näissä tapauksissa.

1. Tuote lähetetään takaisin asiakkaalle ja asiakas maksaa postikulut tuotteen lähettämisestä meille (jos asiakas on käyttänyt Koiratarvike Haukkulan palautussopimusta) ja tuotteen lähettämisestä itselleen.

2. Tuote jää meille ja emme siitä hyvitä mitään ja lisäksi laskutamme/ vähennämme ylläolevat tuotteen kunnon mukaan mahdolliset puhdistusmaksun, pakkauksen puuttumismaksun ja palautuskulut asiakkaalta, jos asiakas on lähettänyt tuotteen meidän palautustunnuksella. Toimituskulut veloitetaan tuotteen koon ja painon mukaan, alk. 9,90€. 

Lisätietoja vaihdosta ja palautuksista saat asiakaspalvelustamme info@koiratarvikehaukkula.fi. Koiratarvike Haukkula vastaa tuotteiden toimituksista ja maksujen palautuksista. 

- Noutamatta jätetty lähetys ei ole asiakaspalautus. Noutamattomista lähetyksistä veloitetaan sen todelliset lähetys- sekä palautuskustannukset alk. 20€, ellei järjestelystä ole sovittu asiakaspalvelumme kanssa erikseen. Matkahuolto, Schenker ja Posti säilyttää paketteja 7vrk noutopisteissä.

Jos tilauksen summa jää palautuksen jälkeen alle 50€ kun ostohetkellä tilaus on ollut yli 50€ (ilmainen toimitus), joudumme palautuksen yhteydessä veloittamaan yhdensuuntaisen toimitusmaksun riippuen siitä, kumpaa toimitustapaa on käytetty. Schenker 5,90 ja matkahuolto 6,90€. Näin siksi, koska tilaus olisi ollut ilman palautunutta tuotetta alle 50€ ja toimitus on tällöin maksullinen.