KOIRATARVIKE HAUKKULA

KOIRATARVIKE HAUKKULA

Koiratarvike Haukkula on mikkeliläinen unelmista toteen tullut koiratarvikkeiden verkkokauppa. Haukkulalla ei ole kivijalkamyymälää (ainakaan vielä!), mutta tilausten nouto onnistuu paikan päältä. Haukkulan asiakaspalvelu neuvoo ja auttaa mielellään tuotteiden valinnassa. Haukkula tulee olemaan mukana myös paikallisissa tapahtumissa.

Haukkulan syntytarina

Ensimmäinen oma kauppa minulla oli Mikkelin Emolassa, talomme vieressä, missä möin kukkia ja mehuakin välillä ohikulkijoille. Meillä oli perheessäni, ollessani todella nuori, saksanpaimenkoira Toni. Nuorena se rakkaus ja into kaupan alaan ja koiriin on varmasti alkunsa saanutkin (ja rotuun).

Lapsuus- ja nuoruusvuodet menivät hyvinkin tiivisti Rokkalan kartanon ratsastuskoulussa, niin hevosenhoitajana kuin harrastajanakin. Kilpailin parhaimmillaan aluetasolla esteillä ja kouluratsastuksessa. Parikymppisenä hevosharrastus loppui monen syyn summana ja tilalle tuli pikkuhiljaa koirat. Jossain välillä teinkin jo liiketoimintasuunnitelmaa oman lemmikkitarvikekaupan varalle, olin jo silloin puoliksi tosissani, mutta en uskaltanut silloin vielä lähteä yrittäjäksi. Työkokemusta kaupanalalta onkin kertynyt n.15 vuotta josta viimeiset viisi vuotta verkkokaupan puolelta ja digimarkkinoinnista. Opiskelin Media-assistentiksi ja Taloushallinnon tradenomiksi yrittäjyys silmälläpitäen.

Koiraharrastus sitten vetikin mukaansa aivan magneetin lailla. Useat eri palveluskoiralajit ovat tulleet tutuksi viimeisen reilun kymmenen vuoden ajan Kotonta meillä löytyy tällä hetkellä kaksi saksanpaimenkoiraa: Rolle ja Lito.

Ajatus omasta verkkokaupasta alkoi kytemään muutama vuosi sitten jo, kun olin töissä yrityksessä digimarkkinoitsijana, jossa oli useampikin verkkokauppa. Yhden näistä verkkokaupoista rakensinkin sitten itse. Keväällä 2022 alkoi tuntua siltä, että joku muutos pitää tehdä, että pääsee elämässä eteenpäin ja pikkuhiljaa alkoi ajatus omasta kaupasta hautua mielessä, kunnes sitten tuli se hetki että nyt on sen aika ja se itseluottamus että kyllä minä uskallan.

Haukkulan porukkaan kuuluu myös some yhteystyökumppanit, joista on valtava apu, harjoittelijoita ja tietysti kotijoukot. Lisäksi olemme laittaneet naisyrittäjien kesken voimia yhteen ja Haukkula tekeekin Etelä-Suomessa vaikuttavan Koirakallion kanssa yhteistyötä. Lisäksi pyrin käyttämään tuotteiden teossa paikallisia naisyrittäjiä.

Tavoitteena on kasvaa ja palvella asiakkaita ympäri Suomen parhaalla mahdollisella asiakaspalvelulla.

Minulle kaikkein tärkeintä on, että asiakas saa erinomaisen palvelukokemuksen ja jos jokin askarruttaa niin vastataan aina mahdollisimman nopeasti ja kattavasti. Haukkulalle jokainen asiakas on aidosti todella tärkeä. 

Lämpimästi Tervetuloa ostoksille Koiratarvike Haukkulaan!

Yritys on perustettu rakkaudesta kaikkiin koiriin, karvoihin ja rotuun katsomatta. Koirat ovat Haukkulan perheessä perheenjäseniä ja koirien kanssa kaikenlainen touhuaminen on Haukkulan tilalla elämäntapa. Haukkulan tuotetarjonta on suunniteltu niin, että se palvelee kaikkia koiria ja koiran omistajia. Koiratarvike valikoima laajenee jatkuvasti ja otamme mielellämme vastaan myös asiakkaiden tuote-ehdotuksia ja palautetta kaikilta osin!

Koiratarvike Haukkulan missiona on tarjota hinta-laatusuhteeltaan hyviä ja laadukkaita tuotteita kaikille koirille ja koiraihmisille. Meiltä löytyy myös pieni valikoima kissoille ja kaneille tuotteita. Haukkulalle on tärkeää että tuotteet kestävät käyttöä ja aikaa. Ajatuksena oli luoda verkkokauppa, josta kotikoirien omistajat että koiraharrastuksiin hurahtaneet löytävät laadukkaat tuotteet koiraystävilleen. Haukkulassa kehitetään myös uusia tuotteita, jotta voimme palvella kaikkia asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. 

Koiratarvike Haukkulan sivuilla on myös artikkeli ja blogiosio. Artikkeleissa ja blogissa tulee olemaan eri harrastuksista tietoa, koirien terveydestä, työkoirista, näyttelykoirista jne. Tilaamalla uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedon uusista blogiteksteistä ja tuoteuutuuksista ja tarjouksista!

BRÄNDIT

Koiratarvike Haukkulan Brändeihin kuuluvat mm.  Brava, DeeDee, Hunter, FoxyFur, CanineCare, GoTo, RiverWood, Pehmusti, Finnero, Booster, ProBooster, Jämpti, OptiLife Racinel, Primadog, Mars, Duvo+, Duvo,  ShowTech, Nature¨s Protection Quattro, BackOnTrack, Raddog, Kivalo ym.

Olet lämpimästi Tervetullut ostoksille Koiratarvike Haukkulaan!

Koiratarvike Haukkula laadukkaat koiratarvikkeet edullisesti ja nopeasti

T. Haukkulan Kauppias Elisa ja apumies Elmeri