Haukkulan tiimiläiset esittäytyy: Elisa, Rolle, Kora ja Indi

Haukkulan tiimiläiset esittäytyy: Elisa, Rolle, Kora ja Indi

  • haukkula

Ensimmäiset lemmikkitarvikeliike liiketoimintasuunnitelmat olen tehnyt 19 vuotta sitten. Eli pitkään tämä unelma on hautunut mielessä ja lopulta viime vuonna päätin uskaltaa ja lähteä koiratarvikekauppiaaksi. Toistakymmentä vuotta on tullut kaupanalalla oltua töissä, sekä viime vuodet verkkokaupoissa niin myynnin kuin digimarkkinoinnin parissa, joten oma verkkokauppa oli todella luonnollinen jatkumo omalla työurallani. Opiskelen myös YAMK:ssa Digimarkkinoinnin johtamista.

Omaan eläintaustaan kuuluu 6 vuotiaana aloitettu ratsastus, joka sitten veikin mennessään ja talleilla tuli asuttua koko nuoruus. Meillä oli myös kissa lapsuudenkodissani, jonka meille salaa hommasin 7 vuotiaana. Kilpailin koulu- ja esteratsastuksessa aluetasolla. Ensimmäiseen omaan kotiin kun muutin, hankin heti oman koiran sekä muutaman kissan. Oman hevosen myytyäni, jäi hevosharrastus pikkuhiljaa kokonaan ja koirat alkoivat viedä enemmän ja enemmän aikaa vapaa-aikanani. Aivan alkujaan minua kiinnosti TOKO, mutta koska rotuvalinta oli niin selkeä, eli saksanpaimenkoira, niin palveluskoiralajit vetivät lopulta puoleensa. Olen harrastellut hakua, metsäjälkeä, peltojälkeä ja IGP:tä. IGP sitten lopulta alkoi viedä kaiken ajan ja sillä tiellä ollaan edelleen, oman kunnon puitteissa. 

Tällä hetkellä meillä asuu 5 saksanpaimenta, joista 3 on minun koiriani. Viime kesänä kävin myös kasvattajan peruskurssin ja hain kennelnimen syksyllä. Kaikkien koiriemme kanssa harrastetaan IGP:tä. Oma fyysinen kunto kipusairauden kanssa, kuitenkin rajoittaa treenaamista tällä hetkellä paljon, mutta tehdään niin paljon kuin pystytään. Vedämme puolisoni kanssa lisäksi perustamaamme paikallista yhdistystä ja koulutamme yhdistyksemme jäsenistöä.

Minulle koiraharrastuksessa tärkeintä on, että koirat pääsevät tekemään sellaisia asioita mistä ne nauttivat, porukalla tekeminen, toisten auttaminen ja yhdessä onnistuminen. Koiraharrastukset ovat miltei kaikki sellaisia, joissa ryhmän tuki ja apu ovat todella tärkeitä. Mikä tahansa koiraharrastus luo ystävyyssuhteita, joten tämä on todella sosiaalinen vapaa-ajan harrastus. 

Kuten missä tahansa harrastuksessa, varsinkin eläimen kanssa harrastamisessa, käy monesti niin, että mitä pidempään harrastaa, sitä nöyremmäksi tulee ja tuntuu että aina vain vähemmän lopulta osaakaan. Jokaisen koiran kanssa tuntuu aina kuin aloittaisi kaiken täysin alusta. Jokainen koira on erilainen ja se pitäisi pystyä aina ottaa huomioon. Eli pitää pystyä itse muuttamaan omaa toimintaansa aina koiran mukaan. Se on mielestäni yksi tärkeimpiä asioita tässä koiraharrastuksessa ja koirien kanssa elämisessä ylipäätään. Tulee lukea koiraa, kaikessa. Niin arjessa kuin harrastuskentillä. Minulle jokainen koira on yhtä arvokas ja uusien asioiden oppiminen koirilta motivoi minua tässä elämäntavassa. 

Minulle on sydämen asia, että pääsen auttamaan kaikkia koiranomistajia niin, että pystyn tarjoamaan laadukkaita koiratarvikkeita ja koiranruokia kohtuu nopealla toimituksella. Minulle on tärkeää että tuotteet kestävät käyttöä ja aikaa ja se, että meihin saa helposti yhteyden, jos jotain kysyttävää heräilee.

Autan myös mielelläni esim. ruokien valjaiden valinnassa tai vaikka siinä, millainen motivointiesine voisi sopia juuri sinun koirallesi koulutukseen. Ota rohkeasti yhteyttä, chatin kautta saat nopeiten meihin yhteyden viikon jokaisena päivänä! 

Kiitos kun vierailet kaupassamme! :)

- Elisa, Koiratarvike Haukkulan kauppias

 

SUBHEADING

Blog posts