Vastuullisuus

Vastuullisuus ja avoimuus

Me kannamme myös Koiratarvike Haukkulassa osaltamme vastuuta kestävästä kehityksestä ja mietimme kaikessa tekemisessä aina, kuinka voimme vähentää hiilijalanjälkeämme. Meille on erittäin tärkeää tuotteiden laatu. Laadukkaat tuotteet kestävät ikää ja käyttöä ja näin ollen tukevat kestävän kehityksen periaatteita.

Autamme aina asiakasta löytämään juuri hänen tarpeeseensa parhaimman ratkaisun, joka myös tuo mukanaan sen, että tuote tulee juuri oikeaan tarkoitukseen ja tuote on täysin oikeanlainen ja sopiva käyttötarkoitukseensa. Oikeat valinnat myös vähentävät vaihtoja ja palautuksia, joten me panostamme tuotteidemme tuotekuvauksiin, kuviin ja kokotaulukoihin- autamme myös kokojen valinnoissa aina todella mielellämme. Ylimääräiset vaihdot ja palautukset tarkoittavat aina pakettien uudelleen kuljetuksia, joita pyrimme omalta osaltamme välttämään edellä mainituilla keinoilla.

Meille on myös tärkeää avoimuus kaikilta osin. Me haluamme tietää tuotteidemme alkuperän ja selvitämme aina asiakkaalle tuotteen alkuperästä kaiken mahdollisen. 

Ekologisuus

1. Pyrimme käyttämään tuotepakkauksia, pahvilaatikoita jne. niin pitkälle kuin mahdollista.

2. Käytämme kierrätysmateriaaleista valmistettuja pakkausmateriaaleja, kalusteita ja muita välttämättömiä työvälineitä.

3. Paketoimme pakettimme aina mahdollisimman pieneen tilaan, joka tarkoittaa sitä, että kuljetuksessa pakettimme vie mahdollisimman vähän tilaa.

4. Oma tuotemerkkimme DeeDee on syntynyt ajatuksesta, että koiratarvikkeita voidaan myös valmistaa vahvoista "jämä"kankaista ja muista materiaaleista. Osa DeeDeen tuotteista on täysin kierrätykseen menevistä materiaaleista tehtyjä, osa osittain ja osa taas täysin uusista materiaaleista, mutta nämä tuotteet on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Jos sinulla on kysyttävää Koiratarvike Haukkulan vastuullisuuteen liittyvistä asioista, ota reippaasti yhteyttä. Löydät yhteystiedot tästä.